Înălbire Mega White Blue Fusion

Cine nu-și dorește să aibă dinți albi și-n același timp sa fie sigur că procesul de albire nu va afecta smalțul și va fi cât se poate de nedureros? Această procedură exclusivă – Mega White Blue Fusion – este oferită de clinica stomatologică UniDentArt.

Principalul ingredient de albire din formula inovatoare Mega White Blue Fusion este bicarbonatul de sodiu.

Pătrunde adânc în porii dinților și oxidează moleculele care redau dinților nuanța închisă nedorită. Capa se umple cu gel Mega White, se aranjează în cavitatea pacientului, iar spre ea este direcționată lumina. Imediat după ce laserul lovește capa cu gel, formula exclusivă Mega White este activată. Ca parte a gelului, oxigenul este eliberat, creând presiunea necesară, ce îl direcționează către miezul dintelui.

Oxigenul și formula activă, combinate cu radiații de laser intense, acționează asupra dintelui, schimbându-i culoarea din maro, galben și orice nuanță nedorită în alb, păstrând în același timp integritatea smalțului dentar.

Formula Mega White Blue Fusion conține silicon pentru a ajuta la răspândirea luminii laser, în timp ce un catalizator albastru activ cu o sursă foto servește la eliberarea oxigenului cât mai repede posibil.

În procesul înălbirii cu formula Mega White Blue Fusion se recomandă:

1. nu mâncați și nu beți timp de 30 de minute după procedură

2. excludeți alimente și băuturi de culoare închisă (cafea, ceai, vin roșu, sfeclă roșie, rodie etc.) pentru o zi după procedură

3. nu fumați timp de 24 de ore după procedură

Rezultatul depinde de o varietate de factori: genetică, chimia corpului, sănătatea generală dentară și orală și dezechilibrul mineral al fiecărui pacient în parte. Însă, medicii clinicii UniDentArt, împreună cu producătorul formulei Mega White Blue Fusion, dau o garanție: dinții devin de obicei mai deschisi cu 9 nuanțe, iar pentru unii clienți chiar și 12! La rândul său, albirea Mega White Original face posibilă luminarea culorii cu 4 nuanțe.

Procedura Mega White Blue Fusion durează doar 15 minute, în timp ce Mega White Original durează 20.

Merită luat în considerare faptul că, datorită caracteristicilor individuale, unii pacienți au nevoie de două ședințe pentru a obține un rezultat ideal, dar durata totală a procedurilor nu trebuie să depășească 40 de minute într-o zi.

Clinica UniDentArt garantează următoarele avantaje ale albirii Mega White:

1. Eficiență și economie de timp:

2. Albire cu cel puțin 8 nuanțe

3. Procedură 100% nedureroasă

4. Responsabilitate pentru smaltul dinților

 

Share on facebook
Share on telegram
Share on odnoklassniki
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on vk